سوالات حقوقی خود را به صورت تلفنی و یا متنی از وکلا و کارشناسان آنلاین ما بپرسید
  • خانه
  • 🤝درخواست تنظیم قرارداد

🗒 تنظیم انواع قراردادها

✍️ درخواست تظیم قرارداد توسط وکیل برای رعایت تمام موارد قانونی و جلوگیری از ضرر و زیان و هرگونه کلاه برداری و اتلاف مال و صدمات معنوی

ثبت درخواست 🗒 تنظیم انواع قراردادها

🔴 توجه ! کاربر گرامی لطفا از منوی زیر ، ابتدا نوع قرارداد و سپس شهر محل سکونت یا اشتغال خود را وارد نمائید و سپس موارد دیگر را تکمیل کنید .⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️ ✅️ تنظیم قرارداد یکی از پیچیده ترین و مهمترین امور حقوقی است. هر قراردادی میتواند آثار حقوقی متفاوتی را برای شما در پی داشته باشد لذا توصیه میشود بدون مشورت با وکیل از تنظیم هر قراردادی امتناع نمایید. تنظیم قرارداد یک امر کاملا تخصصی و پیچیده است لطفا قبل از انشا و امضای هر قراردادی با وکلای عدل بند مشاوره لازم را بگیرید. مبلغ تعیین شده زیر فقط برای تحریر و تنظیم قرارداد پیش بینی شده و حتی ممکن است با توجه به سختی و پیچیدگی یک قرارداد و نیز زمانی که لازم است برای آن صرف شود ، متفاوت است .

قرارداد ملکی شامل بیع نامه ، اجاره نامه . قراردادهای کاری ، صلح نامه ، تقسیم نامه ، مشارکت نامه ، توافقنامه و تفاهم نامه و .. قرارداد پروژه ؛ مشارکت در ساخت و ساز و قراردادهای پروژه ای
افزودن فایل
مبلغ قابل پرداخت

تومان

🤝 📑 قرارداد به معنای توافق دو یا چند نفر در مورد موضوع خاص و قبول انجام تعهدات مشخص شده از سوی هر یک از طرفین می باشد. تنظیم قرارداد تابع یکسری اصول و قواعدی است که به دانش و سواد حقوقی احتیاج دارد. بنابراین بهتر است برای نوشتن قرارداد از یک وکیل پایه یک دادگستری با تجربه و ماهر کمک بگیرید.

🤝تنظیم قرارداد یعنی چه؟

عقد و قرارداد در واقع عهد و پیمان بستن یا قول و قرار گذاشتن در مورد یک موضوعی است. طرفین به موجب آن، به توافق می رسند که موضوع تعهد را که می تواند تسلیم مال و یا انجام دادن کاری باشد در موعد مقرر شده تسلیم یا آن را انجام دهند. به عبارت دیگر، دو یا چند نفر شخص حقیقی یا حقوقی به موجب قرارداد، سر یک هدف مشترک باهم به توافق می رسند و به موجب آن روابط تجاری یا مدنی شکل می گیرد. به موجب ماده ی 183 قانون مدنی، قرارداد یعنی تعهد و مسولیت یک یا چند نفر در مقابل یک یا چند نفر دیگر که مورد پذیرش طرفین قرار می گیرد. در قرارداد، بین طرفین خواسته ای مطرح می شود که این خواسته باید مورد رضایت طرفین قرار بگیرد و ضمناً مشروع و قانونی باشد. در واقع خواسته ای که نامشروع و غیر قانونی باشد قرارداد منعقد شده صحیح نمی باشد. مطابق قانون، قرارداد برای طرفین لازم الاتباع است یعنی طرفین باید به مفاد آن احترام بگذارند و از آن پیروی کنند. در حقیقت نمی توانند به بهانه های شخصی و یا هر علت دیگری از آن سرپیچی کنند. نقض آن چه که در قرارداد تصریح شده، ضمانت آور است و به عنوان یک سند حقوقی قابل استناد در دادگاه برای مطالبه تعهدات می باشد.

تنظیم قرارداد توسط وکیل

تنظیم قرارداد از اهمیت زیادی برخوردار است به طوری که در صورت اشتباه در آن، می تواند خسارات جبران ناپذیری را در آینده داشته باشد. به موجب قانون، تنظیم قرارداد را هم می توانیم خودمان انجام دهیم و هم می توانیم تنظیم آن را به وکیل واگذار کنیم. اما اهمیت تنظیم قرارداد توسط وکیل، به آن جهت است که وی مسلط به تمامی قوانین و مقررات کشور است و اشرافیت کامل به شرایط تنظیم قرارداد دارد. به تمام الزامات حقوقی واقف است به طور کلی دانش و سواد حقوقی لازم برای تنظیم آن را دارد. تمامی الفاظ و عباراتی که در موقع قرارداد بستن استفاده می شود همچنین شروطی که در ضمن عقد آورده می شود، مسولیت ها، تعیین خسارت در صورت عدم انجام تعهد و ضمانت اجرای نحوه جبران آن توسط وکیل، بهتر مورد تصریح قرار می گیرد. ضمناً استانداردهای قانونی را در تنظیم آن رعایت می کند. بروز مشکلات احتمالی در آینده را پیش بینی می کند و مسیر قرارداد را در شرایطی قرار می دهد که در صورت بروز اختلاف به جای مراجعت به دادگاه از راه داوری حل و فصل نمایند. بنابراین ارجاع به داوری و حق فسخ از جمله مواردی است که ممکن است افراد عادی از آن بی اطلاع باشند. خبر خوش اینکه شما می توانید با مراجعه به وب سایت اینترنتی https:adlband.com از خدمات نوین حقوقی که در این پلتفرم مشاوره حقوقی آنلاین ارائه می شود با قیمت خیلی مناسب و در سریع ترین زمان ممکن بهره مند شوید. تنظیم قرارداد خود را به وکلای مجرب و کاربلد مشاوره حقوقی آنلاین عدل بند بسپارید. این مجموعه با بهره گیری از بهترین وکلای پایه یک دادگستری کشور توانسته است پیچیده ترین مسائل حقوقی را با موفقیت به نتیجه برساند.

اصول و قواعد تنظیم قرارداد

تنظیم قرارداد یک امر تخصصی است و همانطور که گفته شد نوشتن آن تابع اصول و قواعدی است. ابتدا اینکه متن قرارداد باید کاملاً صریح و روشن باشد. در واقع با مطالعه کردن آن، خواسته ای که مطرح شده است به طور مستقیم و آشکار مشخص و معین شود. به عبارت دیگر استفاده کردن از الفاظی که باعث ابهام و سردرگمی می شود باید پرهیز کرد. هر قراردادی طرف هایی دارد که ممکن است یک نفر یا چند نفر باشد به طور مشخص باید طرفین عقد و قرارداد با ذکر مشخصات شناسایی شوند. در همه ی قراردادها طرفین به موجب آن عهده دار تکالیفی می شوند که به صورت مشخص باید مورد تعهد، نحوه ی انجام و تاریخ انجام آن قید شود. همچنین نحوه جبران خسارت در صورت عدم ایفای تعهد از سوی هر یک از طرفین باید روشن شود و ابهامی از این بابت وجود نداشته باشد.

نحوه ی نوشتن قرارداد بین دو نفر

نحوه نوشتن قرارداد بین دو نفر به شرح زیر خواهد بود که عبارتند از:

  • نوشتن موضوع یا عنوان قرارداد: در واقع باید بعد از نوشتن نام خداوند متعال، موضوع قرارداد به صورت واضح نوشته شود. برای مثال؛ موضوع قرارداد می تواند قرارداد بیع باشد، قرارداد اجاره باشد و یا قرارداد برای استخدام باشد.
  • نوشتن تاریخ انعقاد قرارداد: در این قسمت باید تاریخ انعقاد قرارداد به صورت دقیق ذکر شود برای مثال: در تاریخ 09/06/1400 رأس ساعت 10 صبح روز دوشنبه این قرارداد فی مابین طرفین منعقد شده است.
  • نوشتن مشخصات طرفین قرارداد: طرفین قرارداد باید مشخصات کامل خود را به صورت دقیق ذکر کنند. برای مثال؛ نام...، نام خانوادگی...، نام پدر...، شغل...، شماره کدملی...، شماره تماس...، نشانی... اگر چنانچه هر کدام از این اطلاعات تغییر کرد باید حتماً در قسمت پیوست قرارداد ذکر شود. چنانچه قرارداد توسط وکیل تنظیم شده باشد باید مشخصات کامل او قید شود.
  • موضوع قرارداد: موضوع قرارداد در واقع آن چیزی است که معامله بر روی آن انجام گرفته است. در واقع هدف از تنظیم معامله و توافق بر سر موضوع معامله بوده است. برای مثال در معامله خرید و فروش ماشین، موضوع معامله، انتقال ماشین از فروشنده به ملک خریدار و همچنین انتقال ثمن معامله از خریدار به ملک فروشنده است. همچنین در این قسمت باید به صورت دقیق مورد معامله به لحاظ مقدار، کیفیت مشخص شود. برای مثال، مورد معامله یک دستگاه خودروی پژو 405، به مدل 1399، به رنگ نقره ای متالیک، به شماره انتظامی...، شماره موتور...، شماره شاسی... می باشد.
  • مبلغ قرارداد: در این قسمت از قرارداد باید به صورت دقیق، نحوه پرداخت ثمن معامله قید شود. بدین ترتیب که ابتدا باید کل مبلغ نوشته شود و سپس مقدار بیعانه ای که پرداخت شده و چقدر از الباقی مبلغ مانده و همچنین برای الباقی چکی دریافت شده در چند قسط باید پرداخت شود. در واقع نحوه دریافت ها و پرداخت ها باید به صورت کامل و مجزا نوشته شود.
  • شروط و تعهدات: در این قسمت تمامی شروط ضمن عقد اگر وجود داشته باشد باید نوشته شود و ضمناً تعهدات طرفین مشخص شود. در همان مثال خرید و فروش ماشین، ممکن است خریدار شرط کند به شرطی ماشین را از شما خریداری می کنم که هیچ گونه ایراد قانونی نداشته باشد و یا اینکه به شرط سالم بودن موتور و بدنه خریداری می کنم.

شرایط معامله قبل از تنظیم قرارداد

قصد و رضایت طرفین یکی از شرایط لازم برای صحت معامله قبل از تنظیم قرارداد به موجب ماده ی 190 قانون مدنی می باشد. قصد در واقع واکنش ذهنی و درونی فرد است که ابتدا تصمیم می گیرد و شرایط قرارداد را می سنجد در واقع سبک و سنگین می کند و اگر به نفع وی باشد تصمیم می گیرد قرارداد را امضاء کند. به همین دلیل انعقاد قرارداد در حالت مستی، خواب و بی هوشی به علت فقدان قصد موجب بطلان معامله می شود. در چنین شرایطی شخص آگاهی کافی، توجه و درک کامل نسبت به قضیه ندارد. اما رضایت یا همان خشنودی و تمایل قلبی از انعقاد قرارداد باید در حین بستن قرارداد وجود داشته باشد به همین دلیل قانوگذار هر گونه قراردادی که در اثر اکراه و اجبار منعقد شده است را نافذ نمی داند. یکی دیگر از شرایط لازم برای تنظیم قرارداد اهلیت طرفین است در واقع، هر دو طرف معامله باید اهلیت قانونی برای انعقاد آن را داشته باشند. به موجب قانون، اهلیت یعنی: عاقل باشد یعنی دیوانه نباشد، به سن بلوغ شرعی و قانونی رسیده باشد پسر 15 سال تمام و دختر 9 سال تمام داشته باشد. همچنین به مرحله ای از قدرت فکر ی رسیده باشد که بتواند منفعت را از ضرر، خوب را از بد تشخیص دهد. اما همانطور که گفتیم موضوع معامله باید قبل از تنظیم قرارداد مشخص شود که باید مال باشد یعنی ارزش مالی داشته باشد همچنین مشروع و قانونی باشد. نمی توان مالی را که ارزش مالی دارد ولی به لحاظ شرعی و قانونی منعی داشته باشد موضوع معامله قرار داد.

جمع بندی

وقتی دو یا چند نفر می خواهند کاری را انجام دهند و یا مالی را مورد خرید و فروش قرار دهند بهتر است قراردادی فی مابین خود منعقد کنند. چرا که قرارداد به عنوان سند، قابل استناد است. تنظیم آن شرایط خاص خودش را دارد و باید یک سری اصول و قواعد آن رعایت شود در غیر این صورت قرارداد منعقد شده صحیح نیست و یا این که در آینده باعث بروز مشکلات می شود. بنابراین بهترین راه برای تنظیم قرارداد، مراجعه به یک وکیل پایه یک دادگستری کاربلد و خبره است.


خدمات